Soutien Gorge (Banyek): Umseits

Megjelenés: 2016. Július 28.

Kiadó: Touched

Album: Touched v3

tudta?
hogy a nyár közepén megjelent egy válogatás, ami több mint négyszáz előadót akar az ön hallójárataiba zúdítani? az előadók között olyan nevek is megbújnak, mint nils frahm, future sound of london, plaid, autechre, amon tobin, isan, stb stb. ilyen társaságban egy magyart is találunk, méghozzá az összedrótózott (ún. moduláris) szintik legnagyobb hazai mágusának, banyeknak egy korai munkáját.

 

ezt már ő írja:

volt néhány évvel ezelőtt egy naiv elektroakusztikus zenei projektem, a Soutien Gorge. a dalokat vagy egyedül vagy Potys Róbert gitáros cimborámmal komponáltuk. a válogatás harmadik részére egy eddig sohasehol zene került fel. lett volna egy második része a Gelbes Lichtnek, amin az Ende van (amit már talán inkább Banyek néven kellett volna kiadni, mert nincs sok köze semmihez, amit Robival csináltunk). hangminták, reverbbe áztatott szinusz darabok, hangsorokba rendezve. amikor írtam, itthon még mindig simán “drogosnak” hívtak mindenkit, aki elektronikus zenét hallgatott!

tudta?
ha a teljes válogatást letölti, az még mp3ban is több mint öt gigát foglal el az ön tárhelyéből! és azt vajon tudta-e, hogy a sorozatnak korábbi részei is vannak, amik megint tekintélyes helyet és időt vehetnek el öntől, viszont baromi jó zenéket találhat ha figyelmesen meghallgatja őket, és amennyiben meg is veszi, a macmillan cancer supportot támogatja, ami a rák kezelésével foglalkozó egyik legnagyobb brit szervezet, és akiknek mostanában jó hírük is van.

image

a soutien gorge franciául melltartót jelent.
de ezt biztos tudta.