OMOH 014: Mixpremier és szituk

Melyik buli sorozat csinál minden buli előtt promo mixet? Mennyivel tartalmasabb, mint az ikszipszilon-megérkezett-ferihegyre fotók. Persze mennyivel melósabb is. Pláne ha többen csinálják, akik mind precízek mint a dög. A csapatmunka nem csak nehézséget ad, hanem diverzitást is, az aktuális mixben (lsd. lent is, tracklisttel) mennek acidok, chicagók, electrók, ebéemek. De power dance az egész, hedonista tánczene. OMOH.

A tizennegyedik OMOH buli most szombaton lesz a Corvin Clubban. Ez az edition egy tiszta hazai lesz, evvel is visszatartják a lélegzetüket egy decemberi nagy booking előtt (TBA). Viszont pont hogy jók az ilyen külfölditlen bulik is, mutatja az egészséges önbizalmát az adott crewnak. Mert itthon (és mindenhol) dübörög a foreign-booking menőség és a lokális sorozatok (közösség teremtés, pénzügyi fenntarthatóság, stb.) szinte kihaltak.

A Corvin Club volt eddig (és marad is) az OMOH hazai pálya. A központi “Freunde” sorozat most téli álomra szenderül. Viszont, viszont: készülőben van egy hétközbeni Lärm sorozat, pár hetes rendszerességgel (ez is TBA).

PS: “Azt tudod ugye tudod, hogy ez meleg buli?” Jó.

PS2: Azt tudod, hogy jövő héten Mindenszentek.


Tracklist:

Intro
Mr G. – First Light
Cuthead – Watfast
Levon Vincent – Love Technic
AM UNIT – Raw Jam
Hard Ton – Queer Nation (Remix)
Jimmy Edgar – Let Me Tell You
Shinedoe – Phunk
DJ Haus – Burnin’ Up
Mella Dee – Woodlands
Housemeister – IDONTLIKE (Klienfeld Remix)
Schwefelgelb – Um Meine Haut
Regal – Acid is The Answer
Stacey Kidd – Music for Your MF