Mi az a Kazán és kik ezek?

A Kazán Közösségi Ház (KKH) a Gólya épület és projektjei. Kilencen vannak: kocsma & koncert (Gólya), hírportál (Mérce), lakhatás (Utcáról lakásba), sport & tánc (Konrét tér), napközi (Gólyafészek), kerámia & más (Közmű), városkutatás (Periféria központ), társadalomtudományok (Helyzet műhely) és rádió (Lahmacun). Kb. a színes szpot ők:

Kazán Közösségi Ház

Tegnap óta megint szabad ezt-azt, de a covid hónapokat a fenti projektek még egy ideig nyögni fogják. Ezek nagyrészt nem hobbiprojektek, közülük sokan nagy mínuszba csúsztak. Kazánilag ezért egy szolidaritás kasszát nyitottak, ahova mindenféle módokon próbálnak pénzeket gyűjteni, amit elosztanak egymás között. Egy ilyen mód a lenti válogatás album, amit a Lahmacun rádió jelentetett meg.

Próbáltam végigszaladni, hogy kik lehetnek ők. Paszternák Károlyék hasonlítanak a Norms gitárosára, jahfloki hangzásban a Sub Burek Lahmacun műsorra hajaz, DJ Köd PÉNZ tag és hellofa beatmaker, QVIRK-ről kiderült, hogy aka DEADMEAT és hogy ilyen IDM-eket tud, a Hetedik Típusú Találkozás egy vasárnapi Lahmacun műsor és Double Herzig két tagjuk, Panda az elektroakusztikus, aki most a svájci Morteratsch-gleccser olvadására népdalozik, George Fatly Ramsay minden bizonnyal George Finlay Ramsay a CURL-ből, 515nights SZINOPTIKUS AUTARK ÜDVZENE, Omon Wynfryth az Utca & Karrier egyik szerkesztője lehet, Rovar17 vs. Xpldnglke egy kollab, ami trappet is csinál, és végül Jun Suzuki, akinek minden hétfőn 11:11-kor kezdődik rádió műsora, a transverszia.