Track Friends /április

WSZYSTKO — Nie wierzę w to co słyszę: lengyel-francia barátság, cuki poszt cuccok, amik nem is olyan cukik azért, nyávognak, aladdin-vég, ilyenek. Egy jó hosszú kompilációról van szó, amiről WSZYSTKO száma szól, akinek a Magia Mafia kiadója is megérne egy misét.  B.P. IN CASE OF ALADDIN

Paradox — Toprock: ez ilyen megaprodukció, nagy label, mainstream producer. Pop is és friss is ez a hiphoppos, b-boy dáré, ami egy ilyen (más)napon az egyetlen kiutat adja: “Do your dance.”. B.P. B-BOYING (Via Soundcloud)

7FO — Moment: Nagy levegő, ééés: Víz alatt fodrozódó napfény, hínárhullámok között cikázó halak, lustán áramló tavaszi dub. Oszakából, úszáshoz. H.M. IN CASE OF 7FŐ (Via Soundcloud)

Ole Mic Odd — Toothless (Live): Kiváló electro a New York-Párizs tengelyről a friss 99cts kiadó gondozásában. Felszólítom a breakeseket alkossák meg a cselekvés kis köreit! A Toothless fogatlanul is eteti magát. Ez nem olyan mint a presszós mignon, nem csak a szemem kívánja. A kazi többi trackje is tetőtől talpig arany, majd meghallod te is. Mindent a maga idejében. I.P. IN CASE OF HUNGER (Via Soundcloud)

Soundcloud playlist itt.