Track friends /augusztus

Leap – Attensn: Van még magyar dubstep, Leap (Asan Music) most külföldre kacsingat, egy letisztult kétszámossal. Valamiért Nomine jutott róla eszembe, de lehet, hogy ez csak rossz beidegződés. (Via Soundcloud)

Sene – Cold Onsen: Az Unknown Precept(Berlin/Párizs) már amolyan established label a mutánsos EBMes ipari elektronika halmazban. Kiadták korábban Kleint, Mazzochettit, Cienfuegost vagy éppen Eindkrakot, egy szó mint száz ők már nem a hátsó salakoson cselezgetnek.  Ezzel együtt persze elég kiszámíthatóvá is váltak az évek során, de hát alapszabály, hogy a győztes csapaton nem változtatunk. No offense. Következő megjelenésükön Sense szállítja a párizsi paranoiát. Záporoznak a fémes szinkópák, krimibe illő baljós szinti szőnyegek a legpompásabb kábítószerek módjára visznek bele a rosszba. Észre sem veszed. Szuper érzés mi? Ez a Skull Disco hatás. Nincs itt igazi nyár, csak ez a nagy fullasztó meleg. (Via Soundcloud)

Thallium – Train Ride In Japan: “Use of [Thallium] has been restricted or banned in many countries, because of their nonselective toxicity.” Püski Attila bass tripje az EXILES új, Utolsó Fáról szóló válogatásán.

Soundcloud playlist itt.